Partners

De Faubourg-wijk komt weer tot bloei dankzij de volgende partners:

Kolmont Logo

Projecten van Kolmont: je haalt ze er zó uit. De stijlvolle architectuur en de kwalitatieve afwerking van het interieur zijn opvallend. We creëren unieke woonprojecten op de juiste locaties waar mensen met plezier leven en zich volop kunnen ontspannen. Ook in de doordachte mix van duurzame woningen en fraaie buurtomgevingen herken je de typische Kolmont-stempel.

Waarom een grond jarenlang onbenut laten als het vanaf het eerste jaar al kan opbrengen en de wereld een beetje groener maakt? Dat is het uitgangspunt van ReLife, een organisatie die de CO2-uitstoot drastisch probeert te beperken en grondvervuiling tegengaat door hennep te zaaien. Die planten nemen een immense hoeveelheid CO2 op, zuiveren de grond en dienen later als isolatiemateriaal.

EXIE – Experts in Healthy Houses verwerkt kalkhennep tot isolatiemateriaal. Kalkhennep is een volledig circulair bouwmateriaal dat vochtregulerend én geluidsabsorberend werkt. Vrij van gifstoffen, CO2-negatief en volledig afbreekbaar. De grootste troef? Het kant-en-klare materiaal isoleert niet alleen, maar draagt ook bij tot de klimaatregeling in de woning.

Antea Group Logo

Onze leefomgeving is dynamischer en uitdagender dan ooit tevoren. Als internationaal en lokaal opererend advies- en ingenieursbureau beschouwt Antea Group het als haar plicht om een bijdrage te leveren aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Al meer dan 45 jaar gidst het overheden, bedrijven en industrie naar de leefomgeving van vandaag én morgen.

Het onafhankelijke adviesbureau Sureal heeft een uitgebreide kennis op vlak van duurzaamheid, architectuur, energie, circulair bouwen, projectmanagement en consultancy. Het doel? De vastgoedsector – nationaal en internationaal – via cocreatie verduurzamen en de rol van sustainability manager vertolken.

STYFHALS is een gevestigde waarde binnen de architectuurwereld. Ons werkgebied is zeer divers: stedelijke ontwikkeling, publieke gebouwen, meergezinswoningen, kantoren, zorg, scholen,… en dit op verschillende schaalniveaus en binnen diverse procedures. Wij beschikken over een jarenlange ervaring zowel in het ontwerpen en uitwerken van eigen projecten als in de samenwerking met andere architecten.

Tans is al meer dan 30 jaar expert in vastgoed. Naast grondverkavelingen en verhuuroplossingen ontwikkelen we zelf totaalprojecten. Altijd op toplocaties. We investeren in steden voor de lange termijn. De aankoop, verbouwing en verhuring van panden gebeurt altijd met het oog op meerwaarde. Voor de huurder, de buurt én de stad.